Vilka pizzerior och restauranger finns i Pajala? Se nedan för att se våra pizzerior och restauranger i Pajala.

Topp 5 pizzerior och restauranger i Pajala? Kolla nedan, vi har en ranking på många av våra restaurang- och pizzeriasidor.

Har ni en karta till restauranger i Pajala? Vi har en karta, kolla på den här sidan – där kan du se alla restauranger och pizzerior i Pajala och du kan klicka på restaurangen som är mest relevant för dig. Du kan även få en vägbeskrivning, klicka då på “Get directions” på restaurangmarkören.

Har ni menyer, telefonnummer och öppettider till pizzerior och restauranger i Pajala? Vi har telefonnummer till nästan alla restauranger och pizzerior och menyer och öppettider till många restauranger och pizzerior i Pajala.

Thai Dan Sai

Thai Dan Sai Tornedalsvägen 1 D, 98431 Pajala 0978-70 05 70 Välkommen till en annan restaurang på Allamenyer, denna restaurang heter Thai Dan Sai som finns på adressen Tornedalsvägen 1…

Fortsätt läsaThai Dan Sai

Pajala Gastro

Pajala Gastro ? Älvbrinken 2 B, 98431 Pajala ? Välkommen till en annan restaurang på Allamenyer, denna restaurang heter Pajala Gastro som finns på adressen Älvbrinken 2 B, 98431 Pajala.…

Fortsätt läsaPajala Gastro