pizza

Är du restaurangägare?

Allt vi erbjuder är alltid kostnadsfritt för dig! Vi kan hjälpa dig att bli synligare på vår webbplats och därigenom att få fler besökare och kunder till din restaurang. Kontakta oss nu genom att skicka ett mail här nedan eller till info@allamenyer.se så kan vi berätta mer.

[contact-form-7 id=”37338″ title=”Kontaktformulär 1″]

Om AllaMenyer

AllaMenyer är en restaurang- och menyguide som ser till att uträtta två saker: Hjälpa hungriga besökare att hitta en restaurang i det område där de för närvarande befinner sig, och se till att restauranger får möjlighet att synas med sin adress, meny och erbjudanden. Stad, restaurangnamn och mattyp är sökbart, och de restauranger som matchar sökningen sorteras utifrån besökarens avstånd till restaurangen. Ju längre upp i listan restaurangen syns, desto närmare har besökaren dit. Detta underlättar givetvis beslutsfattandet för besökaren, och restaurangen får en ny potentiell stammis som bor eller jobbar i närheten. På förstasidan går också nyligen anslutna restauranger att se.

Har du frågor eller tips om restauranger? Skicka ett mail till info@allamenyer.se för att höra av dig direkt till oss, även om du vill ansluta din restaurang.